Båtsommar

Båtsemester behöver inte innebära torftig mat. Margareta Diedrichs tipsar om enkel och god matlagning i sin bok ”Båtsommar”. Recepten är både för lata sommardagar och fest och fungerar givetvis även för semesterfirande landkrabbor. Recept och foto: Margareta Diedrich

Under strecket
Publicerad
Foto: MARGARETA DIEDRICHS
Foto: MARGARETA DIEDRICHS
Foto: MARGARETA DIEDRICHS
Foto: MARGARETA DIEDRICHS
Foto: MARGARETA DIEDRICHS
Foto: MARGARETA DIEDRICHS
Annons
Foto: MARGARETA DIEDRICHS
Foto: MARGARETA DIEDRICHS
Foto: MARGARETA DIEDRICHS
Foto: MARGARETA DIEDRICHS
Foto: MARGARETA DIEDRICHS
Foto: MARGARETA DIEDRICHS
1/2
Foto: MARGARETA DIEDRICHS
2/2
Foto: MARGARETA DIEDRICHS

Tomatsoppa med fetaost

En snabb, god och enkel rätt för lunch vid bryggan.
Till receptet

Foto: MARGARETA DIEDRICHS

Britas båtbruschetta

Perfekt att servera som förrätt eller drinktilltugg vid grillen.
Till receptet

Foto: MARGARETA DIEDRICHS

Åländsk stark korvgryta

Korvgryta för sjön.
Till receptet

Foto: MARGARETA DIEDRICHS

Båtbakad pizza

Barnens favorit. Fyllningen varieras förstås efter vad som finns i förråden.

Till receptet

Foto: MARGARETA DIEDRICHS

Seglingspaella

En båt-paella.
Till receptet

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons