Annons

Bästa upplevelserna på alla hjärtans dag

Årets julklapp var en upplevelse och även till alla hjärtans dag passar det att hitta på något tillsammans, snarare än att spendera pengar på presenter. Sätt fokus på det som känns viktigast och satsa på en dag av njutning!

Under strecket
Publicerad

Friluftsliv – Om ni båda känner er vinterbleka och inte har sett solen på ett tag – passa på att ta er utomhus, då kommer ni att känna er fräschare. En promenad och lunch på något mysigt ställe som ni tänkt ut i förväg – eller om vädret tillåter: skidåkning, skridskor eller liknande med medhavd matsäck och lite lyxigare mackor. Ett annat alternativ kan vara något mer äventyrligt som en ridtur i skogen eller en tur med fyrhjuling. På kvällen kan ni sedan laga middag och mysa med gott samvete – med risk för att känns er lite trötta efter all frisk luft.

Middag – Om mat är det ni prioriterar, så unna er en riktigt fin middag med ett gott vin eller bubbel till. Kanske är det enklare att gå på restaurang, eller föredrar ni att laga mat tillsammans hemma? Få med lyxiga detaljer som ostron eller hummer, eller satsa på en extravagant utformad efterrätt så kommer det att kännas som att ni gör något extra för varandra.

Annons
Annons
Annons