Annons

Bakterier och gängliv hos Riksteatern

Mikrobiologisk mångfald och bakterier – Stefan Sundström och Martin Emtenäs fortsätter att sprida sin passion för miljöfrågor, i "Vi som bor här 2", med Riksteatern i vår.

Elin Swedenmark / TT
Publicerad

De har redan skaldat om biologisk mångfald, djur och natur, i föreställningen "Vi som bor här". Nu ger sig Stefan Sundström och Martin Emtenäs återigen ut på vägarna, med uppföljarföreställningen, en "musikalisk feelbad-talkshow" som har premiär den 26 februari i Lund. Den kommer att vara till nytta för både klimatet och hobbyodlare, enligt Stefan Sundström.

– Vi håller på med olika små djur. De senaste åren har man fattat att den mikrobiologiska mångfalden är viktig både i oss och i jorden. Den mikrobiologiska utarmningen av jordarna är redan ett hot mot vår livsmedelsförsörjning, säger han.

Stefan Sundström och Martin Emtenäs har redan turnerat med föreställningen "Vi som bor här". Nästa vår kommer uppföljaren.

Foto: Claudio Bresciani/TT Bild 1 av 2

Stefan Sundström och Martin Emtenäs med föreställningen "Vi som bor här", när Riksteatern bjöd på smakprov från höstens repertoar och nyheter för 2020.

Foto: Claudio Bresciani/TT Bild 2 av 2
Annons
Annons
Annons