Avslöjande resa till Mexikos mörka hjärta

Under strecket
Publicerad
Annons

Din morsa också
Regi: Alfonso Cuarón
Medv: Diego Luna, Gael Garcia Bernal, Maribel Verdü
Längd 1 tim 45 min
Tillåten från 11 år

5Vill man se sexig film ska man se spanskspråkig film. Knappt har man hämtat sig från den explicita spanska filmen ”Sex & Lucia” så kommer mexikanska ”Din morsa också” - underförstått henne har jag också
Det börjar pang på rödbetan med att de två tonåriga huvudpersonerna Tenoch och Julio tar var sitt ångande farväl av sina respektive flickvänner som är på väg till sommarlov i Italien. Alla lovar varandra obrottslig trohet utan att ha minsta avsikt att uppfylla sina löften. De unga killarna spelas av två nytända mexikanska stjärnor, Diego Luna (Tenoch) som kan ses i en mindre roll i kommande ”Frida” och Gael Garcia Bernal (Julio) som hade huvudrollen i likaså mexikanska ”Älskade hundar”.
Tenoch och Julio är två riktiga slackers, som ägnar sina dagar åt att dricka, röka hasch, kolla videofilmer och drömma om sex. När spanska Luisa dyker upp ser de en möjlighet att förverkliga
sina fantasier. Hon är gift och äldre än dem men blir pigg på ett äventyr när hon upptäcker att hennes man bedrar henne.
Så ger de tre sig av från Mexico City i bil mot en av pojkarna upphittad paradisstrand, den himmelska munnen. Under Luisas kompetenta vägledning får pojkarna lära sig hur man ska tillfredsställa en kvinna på djupet. Alla drömmar slår inte bara in, de överträffas med råge.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons