Annons

Avgörande ny andlighet

Mänskligheten tror fortfarande att slaget om framtiden är en politisk kamp. Eller en ekonomisk uppgörelse. Till och med en militär strid. Och så kämpar vi desperat på alla dessa plan för att hitta lösningen - Vi misslyckas för att vi inte förstår att problemen ligger på det andliga planet, säger Neale Donald Walsh, den amerikanske författaren till trilogin Samtal med Gud.

Publicerad

w svd.se/idag
Tidigare artikelserier finns på svd.se/idag
p Gensvar Kan etablerade religionerna vara ett hinder för människans andlighet? Diskutera på svd.se/synpunkt
Trilogin Samtal med Gud kom först ut i USA, har översatts till ett 20-tal språk. Uppföljarna heter Vänskap med Gud och Gemenskap med Gud. Den senaste, De nya uppenbarelserna, har just kommit ut på svenska och uppmanar till en ny förståelse av Gud, av mänskligheten och av livet. (Richters förlag.)

Neale Donald Walsh bor i Oregon, USA, där han bildat en stiftelse, The Conversation with God Foundation. Tillsammans med sin hustru Nancy driver han ett rekreationscenter och intresserade kan gå en interaktiv 16 veckors e-post-kurs om Samtal med Gud-böckerna, stödja kampanjen Inspire the World och gå med i nätverket Being the Change.
Så här beskrivs kampanjen på hemsidan:
”Vad vi väljer att göra är att förändra världen. Vad vi bjuder in dig till är att göra den insatsen med oss. Vad vi vet är att vad vi än gör, måste det bli gjort nu.”

Annons
Annons
Annons
Annons