X
Annons
X

”Även finkrogar fuskar med maten”

Han har spionerat i restaurangkök och bakom kulisserna hos livsmedelsindustrin. Nu har hans egen matupplevelse påverkats av granskningen som visar att även gourmetkrogar och fina hotell trixar med maten.

– Nio av tio hotell fuskar med äggröran, säger matskribenten Mats-Eric Nilsson.

I sin nya bok ”Saltad nota” har Mats-Eric Nilsson undersökt krogmaten och hittad en hel del tveksamheter. Lunchrätten på bilden, isterband med stuvad potatis, eller restaurangen där den serveras har dock inget samband med granskningen.
I sin nya bok ”Saltad nota” har Mats-Eric Nilsson undersökt krogmaten och hittad en hel del tveksamheter. Lunchrätten på bilden, isterband med stuvad potatis, eller restaurangen där den serveras har dock inget samband med granskningen.

Han tvekar vid menyn. Författaren och gourmén Mats-Eric Nilsson, som slog igenom med boken "Den hemliga kocken", känner ett visst tryck att välja rätt på uteserveringen mitt i Stockholm.

I sin nya bok ”Saltad nota” har Mats-Eric Nilsson undersökt krogmaten och hittad en hel del tveksamheter. Lunchrätten på bilden, isterband med stuvad potatis, eller restaurangen där den serveras har dock inget samband med granskningen.

Bild 1 av 1
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X