Logga in för en bättre upplevelse.
Samma druva fast från olika delar av världen – följ med på en lärorik smakresa.
Ostron naturel, en näve färska räkor, kokta blåmusslor, citronklyftor och rostat bröd.
Kristallklar riesling från Mosel med ett uns sötma.
Åtta vita vintips till höstens fisk och skaldjur.
Seg har anlänt i en ny stilfull årgång och ekologisk tappning.
Mantonegro, lokala Mallis-druvan, hjälper till att förlänga sommaren.
Det är något visst med sangiovese och inte minst Chianti Classico.
Lång tid på jästen och lagring på flaska har skapat koncentration och förförisk frisk frukt.
Ren spirande tempranillo och bara lagring på ståltank ger ett vin med kristallklar frukt, ett rus av skogsbär, plommon och hög vitalitet.
Vad sägs om en fruktdriven och hederlig cabernet sauvignon?
Säg ciao till ditt nya vardagsvin!
Låtsas att det fortfarande är sommar, att solen gassar och glasen med vitt vin blir immiga av värmen.
I beställningssortimentet finns oftast de mest intressanta vinerna.
Ren lavalycka!
Röda körsbär, granatäpple, björnbär, blåbärsris och varm lavendel.
Lingon, rabarber, tranbär och rönnbär utan socker – så smakar denna aptitretande lambrusco.
Syndigt och smarrigt sött.
Pomerol innebär merlot, av bästa sorten.
Ung och underbar.
Mogna plommon, sandelträ, kaffebönor, svarta vinbär och kryddiga fat på det.
Sauvignon blanc, aningen sémillon och en stund på ekfat lockar fram rondör, rostade nötter, persika, gula päron och puffar av rök.
Floralt och uppfriskande på bubblande duon merlot och cabernet franc.
Omfamnande bärfest där syrah och carmenère utgör basen i detta biodynamiska och smarriga vin.
Albariño med ursprung i Uruguay och sköna smaker av grapefrukt, pomelo, granny smith och limezest.
Parfymerade toner av lingon, cassis och rosor.
Hallon, körsbär och granatäpple formar en rik pinot, men samma sipp bjuder också på mineraler och sälta som lyfter vinet ytterligare ett kliv.
Floralt och friskt på bonarda, den näst mest odlade druvan efter malbec i Argentina.
Gula och gröna äpplen, krossade stenar och rökig sälta från soliga 2022.
Vinhatten och korken av för 2021!
Vårregn, salta stenar och syrlig gulgrön frukt.
Fullmatad champagne från en charmerande årgång.
Silkigt, saftigt och sensuellt.
Uppstramat och ekologiskt bärkalas med attityd!
Salta mandlar, gröna äpplen, apelsinskal och kryddig textur.
Svalka från havet och perfekt skördad frukt.
Sauvignon med fatlagring är en av mina svagheter.
Lysande halvflaska laddad med gul mogen frukt, krämig textur och upplyftande fräschör.
Riesling är givet i sommar, inte minst midsommar.
Så många smaker.
Dessert ska vi ha!
Regnar midsommar bort?
Efter sill och potatis kommer grill.
Här var det lingon, röda körsbär, solmogna smultron och rosa grapefrukt.
Åtta viner att skåla med i sommar – oavsett väder.
Inbjudande roséchampagne i fast sortiment med en lika inbjudande prislapp.
Tranbär, lingon, granatäpple, röda äpplen, sprakande syror och mineraler i mängder.
Området Tavel i södra Rhônedalen innebär 100 procent rosévin.
Sophie är på tillfälligt besök och hon ordnar med sommar, sol och saftiga bär som hallon, smultron och jordgubbar.
En kaxig rosé med bett!
Tillfällig lansering på välkommet återbesök.