Logga in för en bättre upplevelse.
Stina Ekblad spelar sin sista föreställning: ”Genomgick livskris under pandemiåren.”
Per Andersson om tonårens köttbullar och mormors ärtsoppa.
Niklas Strömstedt om svårigheterna att prata och Ingmar Bergman.
Helstyckad kyckling och potatisbullar är betydelsefulla rätter för Dragomir Mrsic.
Sanna Lundell om omtumlande rätt och sommaren i Neapel.
Felicia Maxime leker relationsterapeut och festar till stängning.
En magisk moussaka och såsen som passar till allt har varit viktiga rätter för Eric Gadd.
På toppen av karriären blev Simone Giertz liv satt på sin spets.
Konstnären Jesper Waldersten minns böngrytan han delade med Kent.
Elsa Billgrens mest kärleksfulla matminnen.
Stjärnan minns tillbaka till mormors rullader med värme.
Wingårdh om rätterna som dröjer sig kvar.
Traditionsenliga pannkakor och smultron är två favoriter för Sofi Fahrman.
Hemma hos Miss Li blandas stilar och epoker.
I Malin Glemmes Gotlandshus gifter sig inredningen med naturen.
”Konstvärldens Zlatan” om flytten till Sverige: ”Behövde förändring.”
Maten som tog honom med storm: ”En uppenbarelse för mig. ”
Prästen och debattören berättar om rädslan – och att till slut hitta hem.
Producentduon startade eget – nu är de aktuella med tv-serie på Netflix.
Martina Haags kärleksförklaring till mammas fyllda kalvrullader.
Grammisvinnaren Sara Parkman beskriver sitt skapande som KBT.
Jimmy Guo om rätterna som väckte liv i matlagningsintresset.
AI-geniet Oliver Edholm om hur AI kommer att förändra våra liv.
Nour El Refai om mammas fredagskyckling och älskade ostmackor.
Designinspiration med inredningsarkitekt och textildesigner Marie Dreiman.
Göran Greider om slevvänlig makrill och en oförglömlig hummerpasta.
David Batra om maträtterna som ger honom trygghet och hopp.
Félice Jankell om hypokondri, familjeliv och sviktande självförtroendet.
Emma Hamberg om ostron-KBT – kunde inte sluta äta.
Konsertaktuelle Andrea Bocelli om sångens gåva och vägen till framgången.
Katrin Sundberg drömmer fortfarande om att återskapa mormors aladåb.
Hanna Hellquist delar med sig av sina tre starkaste matminnen.
Hannes Fohlin om sin låga självkänsla – och framtidsdrömmarna.
Dilsa Demirbag-Sten vill rädda skolan – för demokratins skull.
Gregor Zubicky höll på att erövra musikvärlden – då förlorade han förmågan att spela.
Musikalaktuella Lisa Brolander om hur alter egot Moonica Mac dök upp och styrde upp allt.
Matilda Söderlund hoppade av finansbranschen – har slagit världsrekord i klättring.
Peter Dalle och Johan Ulveson om humor, vänskapen och nya tv-serien.
Astrofysikern Hiranya Peiris jagar svaren om universums början.
Fly Stockholmsbruset – här är fem julbord värda en omväg.
Petra Malm om hur man får till den bästa helgkänslan.
Katia Winter renoverar gamla fönster och bjuder släkten på middag.
Rasmus Troedsson jagar mullvadar på tomten, besöker bokmässan och äter hotellmiddag ensam.
Henrik Dorsin om konsten att kräkas, att vägra stand up och oron som ibland lägger krokben.
Kalle Lind hänger på tjeckisk ölbar och överröstas av Jonatan Unge.
Asta Kamma August om uppväxten i kultureliten och att spela huvudrollen i Bränn alla mina brev.
Tre syskonpar om villkorslös kärlek, häftiga bråk och oumbärliga stöttepelare.
Välbevarade klassiker och trendiga vattenhål.
Poddaren Malin Eklund minns lyxvin som dracks direkt ur tunnan.
Regissören Jonas Åkerlund ville inte jobba med svenska skådisar innan ”Clark.”