Annons

Augustine gör andra giget på Way Out West

Att släppa sin första singel och bara ett halvår senare få spela på Way Out West låter som en nästintill omöjlig bedrift, men det är exakt vad som har hänt Augustine.

– Det har gått sjukt fort. Det här är min andra spelning någonsin, säger han till TT.

Under strecket
Ann Edliden / TT
Publicerad

Augustine har bara spelat live en gång tidigare, andra gången blir på Way Out West.

Foto: Thomas Johansson/TT

"Jag vill skriva på engelska, jag har nog aldrig skrivit en låt på svenska. Det blir en helt annan grej", säger han om texterna.

Foto: Thomas Johansson/TT

"Jag hade tänkt komma tillbaka till Göteborgstrakten, men gjorde praktik i Stockholm och sedan började artistprojektet och jag har blivit kvar där".

Foto: Thomas Johansson/TT

Augustines karriär har bara börjat, men han hyllas redan för sin mjuka falsettröst och ep:n “Wishful thinking” har hajpats på flera musikbloggar. När TT träffar honom under Way Out West i Göteborg har en sladd glömts i replokalen och spelningen ett par timmar senare kan vara hotad. Men sedan kommer samtalet, sladden kan hämtas och levereras till Göteborg i tid.

– Det känns ganska så supernervöst, speciellt med en sådan här grej. Man vill ju förbereda sig så mycket man kan. Men det gick bra på min första spelning på Lydmar i Stockholm och då får man en slags självsäkerhet av att det har gått bra tidigare, säger han.

Annons
Annons
Annons