Annons

Återuppbyggnaden börjar i sargad stad

I går morse kunde Londonborna äntligen andas ut efter en förhållandevis lugn natt. Nu börjar arbetet med att bygga upp stadsdelar som på många ställen har skakats till grunden. Sivaharan Kandiah i Hackney är en av de många affärsinnehavare som blivit plundrade på sina tillgångar.

Uppdaterad
Publicerad

Sivaharan Kandiahs affär på Mare Street i Hackney i London är fullständigt sönderslagen. På golvet i butiken ligger nedvräkta hyllor, högar av förstörda matvaror och tidningar. Under upproren på måndagen bröt sig plundrare in i butiken och stal allt de kunde komma över. Och det de inte tog med sig förstörde de. Kandiah trycker upp dörren och kliver försiktigt runt högarna av bråte.

–Jag har förlorat allt. De borde ha tänt eld på butiken när de var klara så hade jag sluppit komma hit och se det här, säger han och skakar på huvudet.

Sivaharan Kandiahs butik blev plundrad och vandaliserad.

Foto: TOR JOHNSSON Bild 1 av 3

Stadsdelen Hackney städar.

Foto: TOR JOHNSSON Bild 2 av 3

Stadsdelen Hackney i London. London borna försöker att få tillbaka allt till det normala efter flera dagars upplopp och plundring. Sivaharan Kandiahs butik blev plundrad och vandaliserad.

Foto: TOR JOHNSSON Bild 3 av 3
Annons
Annons
Annons