Ash letar nya talanger

Arash ”Ash” Pournouri ligger bakom den digitala plattformen "Self made", som ska lyfta nya artister i Skandinavien. En del av "Self made" är en talangjakt som pågår under våren och bygger helt på röstning från tittarna. Pressbild.
Arash ”Ash” Pournouri ligger bakom den digitala plattformen "Self made", som ska lyfta nya artister i Skandinavien. En del av "Self made" är en talangjakt som pågår under våren och bygger helt på röstning från tittarna. Pressbild. Foto: Gustav Gräll/Pressbild

"Self made" är namnet på den nya digitala plattform som ska hitta Skandinaviens nästa, stora artist. Plattformen sparkar igång med en talangjakt som fortgår under våren och sänds på Kanal 5 och Dplay.

Under strecket
Publicerad
Annons

– Det är klart att vi vill kora en världsstjärna, säger grundaren Arash "Ash" Pournouri, som tidigare var Aviciis manager.

Arash Pournouri var Aviciis manager fram till den svenske världsstjärnans avsked förra året. Nu ska 35-årige "Ash", som han kallas, hitta nästa stora artist – med hjälp av den digitala plattformen "Self made".

Annons
Annons
Annons