X
Annons
X
Kommentar

Linda Bakkman: ”Årets matbluff”, smör – och tre bredbara favoriter

Vad ska jag bre på mackan? Bröd upplevs ofta mindre torrt när vi adderar matfett. Men näringen och energin i olika sorters fettkällor varierar kraftigt. Här går Näringsfysiologen igenom innehållet i sex bredbara alternativ.

Läs mer om Näringsfysiologen
Illustration: Thomas Molén
Illustration: Thomas Molén

Få maträtter är så enkla, lättillgängliga och packvänliga som mackan. En klassiker, så väl i matsäcken som vid frukostbordet eller till lunchbuffén.

Illustration: Thomas Molén

Bild 1 av 7
Foto: Matthew Mead/AP Bild 2 av 7
Foto: Fredrik Sandberg/TT Bild 3 av 7
Foto: Claudio Bresciani/TT Bild 4 av 7
Foto: Janerik Henriksson/TT Bild 5 av 7

Oljepalmens frukter som den ifrågasatta palmoljan utvinns från.

Foto: Roland Johansson/TT Bild 6 av 7
Foto: Shutterstock/IBL Bild 7 av 7
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X