Tara Moshizi:Är han gud – eller en gubbsjuk outsider?

Tara Moshizi
Zara Larsson intervjuas, påskmaten blir roligare och Jan Helin berättar om Rubert Murdoch.
Zara Larsson intervjuas, påskmaten blir roligare och Jan Helin berättar om Rubert Murdoch. Foto: Gustaf Månsson, Alamy och Jurek Holzer.

Mediemogulens fascinerande livsöde, en öppenhjärtig intervju om vikthets, och en trädgårdspodd är veckans pärla. SvD Kultur tipsar om den senaste tidens mest spännande poddavsnitt.

Under strecket
Publicerad
Jennie Walldén hemma i sitt kök.

Jennie Walldén hemma i sitt kök.

Foto: TT
TT
Foto: TT
Rupert Murdoch.

Rupert Murdoch.

Foto: TT
Bokashi utan rävar i trädgården – ”Röda vita rosen” tipsar.

Bokashi utan rävar i trädgården – ”Röda vita rosen” tipsar.

Foto: TT
Zara Larsson pratar kropp och vikt i Söndagsintervjun.

Zara Larsson pratar kropp och vikt i Söndagsintervjun.

Foto: Adam Ihse/TT
Annons

Helt ärligt, är inte påskmaten rätt fantasilös? Ägg, sill och kulörta karameller är varken festligt i teorin eller på tungan. Matprofilerna Jennie Walldén och Diadonna Dontsova har dock fått mig att tänka om. Deras poddavsnitt om påskmaten är en smaskig historia där de tipsar om hur man snofsar upp sillen med srirachasås och wasabi och hur man picklar ägg så att de blir snyggt ceriserosa. Dessutom slår duon ett slag för rosévinet och tipsar om druvor som gifter sig med buffémat. Plötsligt blev påsken (och smaklökarna) gladare.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons