Apparater som ger glans i tillvaron Den som ger sig till tåls kan komma över billig hemelektronik med den allra senaste tekniken

Det återstår knappt sex månader till julafton. SvD Näringsliv ger redan nu flera julklapptips. För det gäller att vara ute i god tid. Vissa av julklapparna är rätt dyra så det kan behövas de sex månader som återstår till jul för att spara ihop till prylarna.

Under strecket
Publicerad
Annons

Egentligen har det inte hänt särskilt mycket i hemelektronikbranschen de senaste åren. Visserligen har priserna har sjunkit och dvd:n har blivit en pryl i var och vart annat hem. Men i övrigt har det inte hänt så mycket.
Fram tills nu, då dyker det upp mängder av nya prylar. Det som för några år sedan bara var en dröm för många är i dag möjligt att ha råd med. Tv-apparater behöver inte vara stora och klumpiga längre, de kan också vara platta och snygga.

Helt plötsligt går det att göra mer än att bara titta på tv i en tv. Tillverkarna vet inte till sig av entusiasm över innovativa saker som man kan stoppa in i hemelektronikprylarna.
En dvd-spelare och en tv kan numera innehålla en hårddisk. Eller varför inte en hårddisk inbyggd in bilstereon? Och en tv behöver inte längre ha en antenn-sladd kopplad till sig för att få en bra bild.
Som ni förstår finns det mängder av möjligheter, grejen är bara den att tillverkarna inte vill gå fram för snabbt. Det gäller ju att kunna rida på vågen och sälja så mycket
hemelektronik som de bara kan under några år.

Annons
Annons
Annons