Annons

Äntligen tid för uteserveringshäng

Släpp fångarna loss – det är vår! Och dags att ta glaset i handen och flytta ut i solen från det dunkla barmörkret. SvD Mat och Vin listar några heta kandidater för årets första uteserveringshäng.

Under strecket
Publicerad
Foto: JACOB ZOCHERMANBild 1 av 1

1 / 5

Foto: JACOB ZOCHERMAN

Debaser Humlegården är en lummig oas mitt i staden. Här serveras flera olika varianter på hamburgare och sallader. Några gånger i veckan spelar olika DJ's och har du besökt Debaser tidigare kommer du känna igen dig i den grönare upplagan.
Kungliga Humlegården 1

Annons
Annons
Foto: LINUS HALLSÉNIUSBild 1 av 1

2 / 5

Foto: LINUS HALLSÉNIUS

Stureplans franska pärla, som de marknadsför sig som, erbjuder fransk mat och dryck i en mysig miljö. Avnjut en drink från cocktailbaren på uteserveringen Jardin, till toner till någon av alla DJ’s som spelar.
Humlegårdsgatan 17

Annons
Annons
Foto: LINUS SUNDAHL-DJERFBild 1 av 1

3 / 5

Foto: LINUS SUNDAHL-DJERF

Med Riddarfjärden som närmsta granne har Orangeriet det bästa läget på Norr Mälarstrand. Ta en cocktail med någon som du tycker om samtidigt som du njuter av försommarens första dagar.
Norr Mälarstrand Kajplats 464

Annons
Annons
Foto: BEATA HOLMGRENBild 1 av 1

4 / 5

Foto: BEATA HOLMGREN

Upplev Italien – utan att lämna Stockholm. Med den förhoppningen lanserar Grand Central sin nya uteservering Little Italy som med klädstreck, kulörta lampor och citrusväxter ska kännas som en äkta italiensk piazza. Menyn består såklart av italienska klassiker.
Kungsgatan 70

Annons
Annons
Foto: CLAES HELANDERBild 1 av 1

5 / 5

Foto: CLAES HELANDER

Mosebacketerrassen bjuder på en av Stockholms allra bästa utsikter. Ölsorter från olika mikrobryggerier serveras i ölkiosken och du behöver inte sitta hungrig för i grillbaren grillas det, som sig bör, korv.
Mosebacke torg 1-3

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons