X
Annons
X

Annie Lööf ska hålla räfst med åtta myndighetschefer

På tisdag har näringsminister Annie Lööf (C) kallat samtliga sina myndighetschefer till ett krismöte. Den viktigaste uppgiften blir att strama upp reglerna för internrepresentation och framför allt se till att reglerna följs.

Annie Lööf, partiledare, Centerpartiet
1. Jag önskar mig ett par nya löparskor. Det hoppas jag att jag får av min man, sådana där färgglada, snygga. 
2. Jag hoppas att opinionssiffrorna för Centerpartiet vänder och pekar uppåt. Och jag hoppas att den lågkonjunktur som vi är mitt inne i avtar något och att vi kan se att fler unga får jobb.
Annie Lööf, partiledare, Centerpartiet 1. Jag önskar mig ett par nya löparskor. Det hoppas jag att jag får av min man, sådana där färgglada, snygga. 2. Jag hoppas att opinionssiffrorna för Centerpartiet vänder och pekar uppåt. Och jag hoppas att den lågkonjunktur som vi är mitt inne i avtar något och att vi kan se att fler unga får jobb. Foto: ERIK MÅRTENSSON / SCANPIX

Annie Lööf är mäkta förvånad och upprörd över de avslöjanden som gjorts om den vidlyftiga representationen och trixandet med bokföringen på Tillväxtverket och senare även Vinnova. Hon tänker därför kalla till sig samtliga generaldirektörer som ansvarar för de åtta myndigheter som lyder under hennes departement.

Annie Lööf, partiledare, Centerpartiet 1. Jag önskar mig ett par nya löparskor. Det hoppas jag att jag får av min man, sådana där färgglada, snygga. 2. Jag hoppas att opinionssiffrorna för Centerpartiet vänder och pekar uppåt. Och jag hoppas att den lågkonjunktur som vi är mitt inne i avtar något och att vi kan se att fler unga får jobb.

Foto: ERIK MÅRTENSSON / SCANPIX Bild 1 av 1
Annons
X
Annons
X
Annons
X