Annons
X
Annons
X

Anja kom ut i radio – nu hyllas hon

Anja Pärson var först ut bland årets sommarpratare och berättade både att hon lever med en kvinna och att hon ska ha barn. Hyllningskören på Twitter lät inte vänta på sig. Och hon svarar själv: ”Tack för er kärlek”.

Glädjerop och hyllningskörer utbröt på Twitter när före detta alpina världsstjärnan Anja Pärson berättade om sin kärlek till flickvännen Filippa och att hon ska bli mamma.

”Just nu samtidshistoria i P1: Anja Pärson tar av sig hjälmen och visar sitt riktiga, vackra ansikte. Du är fortfarande bäst i världen, Anja!” twittrade författaren Mark Levengood.

”Förebilder i gayvärlden behövs. Hela tiden. Det är så lätt att tro att vi har kommit så långt, att allt är bra...men det är en ständig kamp!” skrev programledaren Pekka Heino.

Annons
X

Den internationella alpina skidfederationen, FIS International Alpine, anslöt sig också till hejaropen: ”Imponerande Anja Pärson! Respekt och vi önskar dig mycket kärlek, glädje och lycka!” twittrade organisationen.

Längdskidåkaren Anna Haag twittrar: ”I bilen på väg till bröllop berättar du om det finaste som finns: kärlek! Tack Anja!”

Fotbollsspelaren Anton Hysén twittrar: ”ANJA DU ÄR KING!!!”

Stäng

PERFECT WEEKEND – Nyhetsbrevet från SvD Perfect Guide som håller dig uppdaterad på de senaste samtalsämnena inför helgens middagar.

  Anmäl dig här kundservice.svd.se

  Vänsterpartiets förre partiledare Lars Ohly berömde också Anja Pärsons sommarprat: ”Anja Pärson. Säger bara det: Anja Pärson. Kanske var årets första sommarprogram det mest oförglömliga.”

  Och Anja Pärson svarade själv hyllningskören: ”Tack för er kärlek och fina ord! Går rakt in i hjärtat!” twittrade hon strax efter att sommarprogrammet var över.

  Annons
  Annons
  X
  Annons
  X
  Annons
  X