Aniston känner sig trygg med Håfström

Los Angeles Det mesta har den senaste tiden kretsat kring hennes före detta förhållande med Brad Pitt. Få har noterat att Jennifer Aniston under samma tid gjort fyra filmer. På fredagen har en av dem, Håfström-thrillern Derailed, svensk premiär.

Under strecket
Publicerad
Jennifer Aniston tycker att svenska Ondskan är en bra film.

Jennifer Aniston tycker att svenska Ondskan är en bra film.

Annons

Jennifer Aniston anländer till intervju ledsagad av fyra personer. Hon är elegant klädd i en mörkblå klänning, har en blå scarf slängd runt halsen och öppnar glatt med en hyllning till Mikael Håfström.
– Jag älskar Ondskan, det är en briljant och helt fantastisk film. Jag tog rollen i Derailed eftersom den var annorlunda mot det jag brukar göra och så fick jag jobba med Mikael. Han är så speciell och har oklanderlig smak.

Hur är Mikael som regissör?
– Väldigt behaglig och snäll. Han fick mig att känna mig trygg, jag rekommenderar verkligen andra att jobba med honom.
I filmen som utspelar sig i affärsmiljö spelar Aniston finans-analytikern Lucinda och Clive Owen annonschefen Charles, båda gifta på varsitt håll. De inleder ett passionerat förhållande som abrupt tar en annan vändning när en beväpnad man bryter sig in i deras tillfälliga kärleknäste på ett hotell.
– I fel händer kunde Derailed ha blivit en lysande men tom thriller, men Mikael lyckades hålla den lite mörk och äkta. Och obehaglig, säger Aniston vars munläder är synnerligen smort. Den enda gång hon tvekar lite är på frågan om hon önskar att hon hade gjort något annorlunda i sitt liv.
– Jag borde ha umgåtts mer med mormor. Jag älskade henne och hon var en av de starkaste kvinnor jag mött, men jag var bara ett barn och eftersom hon pratade grekiska var det svårt att kommunicera. Det lärde mig att man inte ska ta någon för given.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons