X
Annons
X

Ångesten är historia

Om Rasmus Elm fått bestämma hade det inte blivit något guldfirande med Kalmar FF, ingen landslagsdebut à la Tomas Brolin. Han skulle ha slutat med den ångestfyllda fotbollen som liten pojk. Idag är han väldigt glad att han lyssnade på sina "tjatiga" föräldrar.

Rasmus Elm hoppas på en fin födelsedagspresent på tisdag: en plats i landslagets trupp till VM-kvalet mot Portugal. Sedan väntar allsvenskan där  Kalmar FF ska försvara SM-guldet - med yngsten Elm i nyckelroll.
Rasmus Elm hoppas på en fin födelsedagspresent på tisdag: en plats i landslagets trupp till VM-kvalet mot Portugal. Sedan väntar allsvenskan där Kalmar FF ska försvara SM-guldet - med yngsten Elm i nyckelroll. Foto: JOHANNA GARÅ

De grillade vita brödskivorna, med rikligt med smält ost emellan, ligger där på tallriken som en onyttig ö i ett ännu mindre hälsosamt gult chipshav. Rasmus Elm skulle antagligen svimma om han såg så många snabba kolhydrater och så få vitaminer på en och samma gång. Som tur är har lunchen försvunnit när den rårisälskande "kostexperten", som nyligen gett ut en kokbok med nyttiga recept för elitsatsande ungdomar, slår sig ner vid bordet.

Rasmus Elm hoppas på en fin födelsedagspresent på tisdag: en plats i landslagets trupp till VM-kvalet mot Portugal. Sedan väntar allsvenskan där Kalmar FF ska försvara SM-guldet - med yngsten Elm i nyckelroll.

Foto: JOHANNA GARÅ Bild 1 av 1
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X