Annons
X
Annons
X

Andreas Carlsson lämnar ”Idol”-juryn

Andreas Carlsson har beslutat sig för att lämna TV4:s musikprogram ”Idol”. Han har, tillsammans med Laila Bagge Wahlgren och Anders Bagge, suttit i juryn sedan den femte säsongen som drog i gång 2008.

Av Spektra, TT
(uppdaterad)
[object Object]
Andreas Carlsson lämnar Idol-juryn. Foto: LARS PEHRSON

”Jag har bestämt mig för att min tid i ”Idol” är över. Det är ett enormt tufft beslut men jag känner att det mål som jag, Anders, Laila och Peter satte upp för oss själva att ta programmet till en helt ny nivå är uppfyllt. Mitt beslut handlar bara om bristen på tid och det hektiska liv jag lever mellan två länder som i längden inte är hållbart”, säger Andreas Carlsson i ett pressmeddelande.

Hur ”Idol”-juryn ska se ut i framtiden är TV 4 ännu förtegna om. Men de har vetat om att Andreas Carlsson skulle lämna programmet under en längre tid.

– Han signalerade redan inför den senaste säsongen att den kunde bli hans sista. Han är involverad i andra stora och spännande projekt som tar mycket tid. Men vi har fått lång tid på oss att planera för hur ”Idols” framtid ska se ut. Vi har redan två nya roliga ansikten i programledaren Per Lernström och hans sidekick Cecilia Forss och nu kommer det även att bli en ny jury i någon form, säger ”Idols” exekutive producent Magnus Karlsson Lamm till TT Spektra.

Annons
X

Andreas Carlsson är låtskrivare och musikproducent och bosatt i Los Angeles och Stockholm. Han har bland annat skrivit låtar till världsstjärnor som Britney Spears, Katy Perry, Celine Dion och Backstreet Boys.

Stockholm TT Spektra

Annons
Annons
X

Andreas Carlsson lämnar Idol-juryn.

Foto: LARS PEHRSON Bild 1 av 1
Annons
X
Annons
X