Annons

Alliansen ska prioritera unga

Att stärka barns och ungas villkor är en av Alliansens huvuduppgifter under nästa mandatperiod, skriver biståndsminister Gunilla Carlsson (M), infrastrukturminister Åsa Torstensson (C), integrations- och jämställdhetsminister Nyamko Sabuni (FP) och äldre- och folkhälsominister Maria Larsson (KD) från Alliansens valplattformsgrupp.

Under strecket
Publicerad

Nu återstår knappt sex månader till dess att svenska folket ska avgöra vilket regeringsalternativ som ska få förtroende att leda Sverige under den kommande mandatperioden. Valet kommer att handla om vilka partier som tillsammans kan ge svar på de frågor om framtiden som människor ställer sig.

Vi ingår i den grupp som arbetar med att formulera Alliansens gemensamma valplattform. Tillsammans med andra har vi genomfört flera tusen samtal för att fånga människor tankar, känslor och förhoppningar om framtiden. Vi kommer att presentera hela plattformen senare under våren. Redan nu vill vi lyfta fram barn- och ungdomsfrågorna som en av allra viktigaste utmaningarna för de kommande fyra åren.

Annons
Annons
Annons