Annons

Alla nyheter på SvD:s börssidor

Lättare hitta dina favoritaktier. Nya index. Och kryptovalutor. Detta är några av nyheterna när SvD nu uppdaterar börssidorna.

Klicka här för att komma direkt till de nya funktionerna på SvD.se/bors.

Under strecket
SvD
Publicerad
Bild 1 av 6
Bild 2 av 6
Bild 3 av 6
Bild 4 av 6
Bild 5 av 6
Bild 6 av 6
Bild 1 av 2
Bild 2 av 2

SvD:s digitala börssidor är en populär destination för många av er. Det kan handla om att få en snabb översikt över hur börserna i Stockholm eller New York går, till att i detalj se orderdjupet i ett bolag på Nordic MTF.

Nu uppdaterar vi börssajten ytterligare. Här är sex av de viktigaste nyheterna.

Populära Min Lista – nu ännu vassare

Din personliga bevakningslista – som exempelvis rymmer dina favoritaktier som du ofta vill få information om – har nu fått en mycket mer framträdande roll och syns nu direkt på starstsidan.

Genom att klicka på stjärnsymbolen vid utvalda aktier, fonder eller index sparas dessa i Min lista.

Kryptovalutor

Annons
Annons
Bild 1 av 3
Bild 2 av 3
Bild 3 av 3

Eftersom allt fler svenskar lockas att investera i kryptovalutor har vi lagt till några av de största kryptovalutorna – Bitcoin, Etherum och Litecoin – under fliken Valuta. Dessa kan också stjärnmarkeras så att de syns direkt på börssajtens startsida under Min lista.

Ny sökfunktion

SvD:s börssajt innehåller mer än 14 000 olika aktier, index och fonder. Genom en helt ny sökfunktion kan du snabbare hitta de instrument du är intresserad av. Funktionen ger direkt förslag så fort du skriver in början på namnet i sökrutan.

Mexiko och Brasilien

Förutom redan populära tungviktare som Dow Jones, Frankfurt och Hongkong adderar vi nu fler börsindex, och just de som efterfrågats av er läsare – ledande börsindex från Mexiko och Brasilien.

Humöret på börsen

Annons
Annons
Bild 1 av 1

Hur är egentligen humöret på Stockholmsbörsen i dag? För att ge dig en snabb översikt som svarar på just dessa frågor har vi nu lagt till en grafisk indikator som visar den aktuella börstemperaturen. Ju fler aktier som går ner desto mer rött visar den liggande stapeln. I anslutning hittar du också vinnare och förlorare samt de hetaste aktierna för dagen.

Börsplus analyser

På startsidan får du nu också en direkt ingång till Börsplus senaste analyser. Är du prenumerant på Börsplus kommer du åt hela analysens innehåll direkt här, annars behöver du teckna en särskild prenumeration.

Klicka här för att komma direkt till de nya funktionerna på SvD.se/bors. Du kan också kontakta naringsliv@svd.se om du har frågor eller kommentarer till vår börstjänst.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons