X
Annons
X

Agnes söker sanningen

Efter ett framgångsrikt turnerande utomlands bestämde sig Agnes Carlsson för att återvända till Sverige och spela in in sin nya skiva. Den här gången har hon lyssnat på sin magkänsla. Det har lett henne till "Veritas" - sanningen.

Av Spektra, TT

Förra albumet, "Dance love pop", innebar det stora internationella genombrottet för Agnes Carlsson. "Release me" spelades flitigt runt om i Europa och när den toppade amerikanska Billboardlistan för dansmusik var succén ett faktum. Plötsligt haglade erbjudanden från kända musikprofiler från hela världen över Vänersborgstjejen - som bestämde sig för att packa ihop och lämna Los Angeles för Sverige.

– Jag hade från början inte en riktigt klar bild av vad jag ville göra, och det drog åt ett håll som jag visste att jag inte ville göra. Jag satte mig och funderade på vilka jag ville jobba med, och då kom jag fram till att det var väldigt många svenska låtskrivare. Jag tycker att vi svenskar är så otroligt bra på popmusik, och det finns så många nyanser av pop i Sverige, säger Agnes Carlsson och trummar med sina svartmålade naglar mot bordsskivan i replokalen där hon och hennes band snart ska börja repetera.

Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X