Annons

Advokaten om Asap Rocky: Han är lättad

Asap Rockys försvarsadvokat Slobodan Jovicic håller pressträff i Stockholms tingsrätt efter andra rättegångsdagen med hiphopartisten Asap Rocky, misstänkt för misshandel efter ett bråk i Stockholm den 30 juni.
Asap Rockys försvarsadvokat Slobodan Jovicic håller pressträff i Stockholms tingsrätt efter andra rättegångsdagen med hiphopartisten Asap Rocky, misstänkt för misshandel efter ett bråk i Stockholm den 30 juni. Foto: Fredrik Persson/TT

Den andra rättegångsdagen med rapparen Asap Rocky är avslutad.

– Han är lättad och tycker att det är skönt att han nu äntligen har fått berätta sin version och förklara vad det är som har hänt, säger advokat Slobodan Jovicic.

Under strecket
Jon Lindhe / TT
Publicerad

Han tycker att dagen har gått bra, säger sig vara nöjd med sitt motförhör av målsäganden och den version av händelseförloppet som de tre anklagade gav i rätten.

– Jag tycker att de har gett en samstämmig bild och framför allt har de lämnat ett gott underlag till tingsrätten som nu har två versioner att ta ställning till. I min värld är det rätt givet vilken av de två versionerna som jag anser är mer tillförlitlig, säger Slobodan Jovicic till TT.

Annons
Annons
Annons