Annons

Aaron Paul: "Jesse är som en gammal vän"

Efter sex år är Aaron Paul tillbaka i rollen som Jesse Pinkman. "Breaking bad"-stjärnan beskriver filmen "El Camino: A breaking bad movie" som att hälsa på en kär gammal vän. Och han skulle gärna ta den återfunna bekantskapen vidare.

– Utan tvekan, säger han.

Under strecket
Oskar Carlsson / TT
Publicerad

Aaron Paul gör i "El Camino: A breaking bad movie" på nytt rollen som Jesse Pinkman. En rollfigur den 40-årige skådespelaren känner mer än väl. Arkivbild.

Foto: Jordan Strauss/AP/TT Bild 1 av 2

Bryan Cranston (Walter White), Aaron Paul (Jesse Pinkman) och seriens samt filmens skapare Vince Gilligan på premiären av "El Camino: A breaking bad movie" i Los Angeles den 7 oktober i år. Arkivbild.

Foto: Jordan Strauss/AP/TT Bild 2 av 2

"Breaking bad", av många ansedd som en av de bästa tv-serierna någonsin, knöts ihop efter fem säsonger 2013. Regissören och manusförfattaren Vince Gilligans serie hyllades för sitt slut – men så kom nyheten tidigare i år, inspelningarna för en film hade skett i hemlighet och ett nytt slut skulle skrivas.

I "El Camino: A breaking bad movie" är Aaron Pauls välkända rollfigur Jesse Pinkman tillbaka och nu är det dennes öde som står i centrum.

Annons
Annons
Annons