ANNONS
Scrolla ner till SvDScrolla ner till SvD
Fredric Karén:

Tre partiledare i fokus i kvällens debatt

Fredric Karén

Ikväll är det dags för årets första TV-sända partiledardebatt. Tre av riksdagspartierna ligger över sina valresultat, enligt SvD/Sifo som publicerades i dag.

De tre är Centern, Sverigedemokraterna och Vänstern. Mycket fokus kommer att ligga på Annie Lööf, Jimmie Åkesson och Jonas Sjöstedt och hur de ska förvalta sina framgångar fram till nästa års val.

Svenska folket har fått rösta fram ämnena i kvällens debatt i SVT. Sjukvård, invandring/integration, skola samt lag och ordning står på agendan.

SvD rapporterar live från klockan 20.00 ikväll.

Jakten på de skyldiga bakom den hittills största globala utpressningsattacken har inletts. Enligt Europol omfattar IT-angreppet nu över 150 länder.

– Den globala räckvidden är utan motstycke. De senaste siffrorna är över 200 000 drabbade i minst 150 länder, säger Rob Wainwright, chef för Europol i brittiska ITV:s program Peston on Sunday.

På onsdag sänds det tredje och sista avsnittet av SVT:s granskning av Kevinfallet i Arvika. Programmet har lett till att förundersökningen åter har öppnats och de råder tvivel om det två bröderna, då 5 och 7 år gamla, verkligen är gärningsmännen.

Fortsatt trevlig söndag!

Fredric Karén
Publicerad