Entreprenörer: C och L borde värna företagande

Det finns inga rimliga alternativ för de partier som vill ha borgerlig politik men som röstar nej till Ulf Kristersson som statsminister i morgon, skriver Douglas Roos, Christina Wahlström, Sven Hagströmer, Gunilla von Platen, Anna Bråkenhielm, Johan Staël von Holstein och Ida Karlbom.
Det finns inga rimliga alternativ för de partier som vill ha borgerlig politik men som röstar nej till Ulf Kristersson som statsminister i morgon, skriver Douglas Roos, Christina Wahlström, Sven Hagströmer, Gunilla von Platen, Anna Bråkenhielm, Johan Staël von Holstein och Ida Karlbom. Foto: Tomas Oneborg

Av två dåliga alternativ ber vi ledamöter i Centerpartiet och Liberalerna att välja det för dem minst dåliga. Om ni värnar företagande och entreprenörskap på riktigt, säg då inte nej till en regering som vill driva er politik, skriver ett flertal profilerade entreprenörer.

Publicerad
Annons

Det har gått över nio veckor sedan valnatten, ordet ”sondera” är redan utnött och kaffebryggandet till talmansrummet har gått på högvarv. Även om Sverige verkar tuffa på trots cirkusen i riksdagen så är det ett stort problem att det inte finns en plan för hur landet ska styras. Efter Kristerssons veto-erbjudande till C och L borde saken varit klar. Centerpartiet och Liberalerna bör stå upp för sin politik för företagande och entreprenörskap.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons