Dödsskott på saudisk skola

Skolan i Saudiarabien där en lärare uppges ha skjutit ihjäl två arbetskamrater ägs av prins al-Walid bin Talal, som är affärsman men också donerar stora belopp till välgörenhet. Arkivbilden, där prinsen ses med sin fru Amira, är tagen vid ett evenemang i Paris.
Skolan i Saudiarabien där en lärare uppges ha skjutit ihjäl två arbetskamrater ägs av prins al-Walid bin Talal, som är affärsman men också donerar stora belopp till välgörenhet. Arkivbilden, där prinsen ses med sin fru Amira, är tagen vid ett evenemang i Paris. Foto: François Mori/AP/TT
TT-AFP-Reuters
Publicerad
Annons

Två anställda miste livet när en man öppnade eld på en privatskola i Saudiarabien i dag. Enligt en säkerhetskälla som uttalat sig för nyhetsbyrån AFP var det en tidigare anställd, en lärare, som tog till vapen och dödade skolans biträdande rektor och en annan arbetskamrat.

Skytten uppges vara på fri fot. Hans motiv har inte framkommit, men saudisk polis bedömer att det inte handlar om terrorism. Enligt saudiska medier fanns det personliga motsättningar mellan de inblandade.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons