”Jag kan inte tygla mig när jag blir hungrig”

”Jag har så svårt att tygla mitt humör när jag blir hungrig. Speciellt hemma med min nya fru kan jag bli riktigt otrevlig”, skriver signaturen Hangry till Idagsidans psykolog.
”Jag har så svårt att tygla mitt humör när jag blir hungrig. Speciellt hemma med min nya fru kan jag bli riktigt otrevlig”, skriver signaturen Hangry till Idagsidans psykolog. Foto: Jurek Holzer

Det är frun som råkar illa ut. Äter han inte då han blir hungrig eskalerar det snabbt: han svär, smäller i dörrar och kan kasta saker. Det har gått så långt hon överväger att lämna honom om han inte söker hjälp. Idagsidans psykolog undrar: ”Är du i grunden irriterad över att behöva bry dig om någon annan?”

Publicerad
Annons

FRÅGA: Jag har ett bekymmer som kan tyckas rätt banalt. Om man jämför mitt problem med andras jag läser här känns det banalt alltså.

Jag har så svårt att tygla mitt humör när jag blir hungrig. Det har blivit så att jag blir allt mer irriterad och snäsig mot dem som råkar vara i närheten och har lätt till explosion. Speciellt hemma med min nya fru kan jag bli riktigt otrevlig. Det kan lätt eskalera inom loppet av en halv timme.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons