Lundqvists positiva besked: Allt ser bra ut

Henrik Lundqvist skulle den här säsongen ha spelat för sin nya NHL-klubb Washington Capitals, efter att ha lämnat New York Rangers, men får i stället ägna sig åt rehab. Arkivbild.
Henrik Lundqvist skulle den här säsongen ha spelat för sin nya NHL-klubb Washington Capitals, efter att ha lämnat New York Rangers, men får i stället ägna sig åt rehab. Arkivbild. Foto: Pontus Lundahl/TT

Henrik Lundqvist återhämtar sig efter hjärtoperationen. Omkring sex veckor efter ingreppet har stjärnmålvakten till och med vågat sig ut på en löptur.

"I dag är en bra dag," hälsar Lundqvist på sociala medier.

TT
Publicerad
Annons

Ett hjärtfel tvingade 38-åringen till en flera timmar lång operation, ett aortaklaffbyte, i början av januari. I stället för att spela med sin nya klubb Washington Capitals får Lundqvist ägna hela säsongen åt rehab och återbesök hos läkaren.

"Kontrollen hos läkaren i morse bekräftade det som jag har känt de senaste veckorna, allt ser fantastiskt ut. Det gav mig så mycket energi att jag var tvungen att ge mig ut på en löptur (bara så ni vet, jag är ingen löpare)," skriver NHL-stjärnan på sociala medier om sin väg tillbaka.

Annons
Mer från Startsidan
Annons
Annons