Pär Karlsson:Andersson hugger inte på Kristerssons bete

Pär Karlsson
Socialdemokraternas partiledare Magdalena Andersson (S) och Moderaternas partiledare Ulf Kristersson (M) i talarstolen under dagens partiledardebatt i riksdagen.
Socialdemokraternas partiledare Magdalena Andersson (S) och Moderaternas partiledare Ulf Kristersson (M) i talarstolen under dagens partiledardebatt i riksdagen. Foto: Jonas Ekströmer/TT

Det blev ingen rast och ingen ro för partiledarna efter urladdningen i riksdagen under tisdagen. Ulf Kristersson försökte hålla konfliktnivån uppe, men Magdalena Andersson högg inte på betet. Men kanske finns det en öppning för oppositionen i det har blivit ”dyrt att vara svensk”?

Publicerad
Magdalena Andersson och Ulf Kristersson under debatten.

Magdalena Andersson och Ulf Kristersson under debatten.

Foto: Jonas Ekströmer/TT
Annons

Det var en närmast bakrusig stämning bland de som anlände till riksdagens plenisal, där säsongens sista partiledardebatt skulle äga rum under onsdagsförmiddagen. Men i stället för en vild studentskiva var det tisdagens kaosartade slag om Morgan Johanssons och regeringens framtid som satt sina spår.

Men till skillnad från de studenter som kan unna sig en rejäl sovmorgon dagen efter, fanns inga sådana möjligheter för partiledarna, med bara 95 dagar till valet.

Annons
Mer från Startsidan
Annons
Annons