ANNONS
Scrolla ner till SvDScrolla ner till SvD

Renoveringsobjekt till salu – för 48 miljoner

Några av Sveriges dyraste villor till salu just nu.
Några av Sveriges dyraste villor till salu just nu. Foto: P.O Fastighetsbyrå, Bremberg

Sjötomter finns som vanligt med när SvD listar några av Sveriges dyraste villor till salu. Allra mest kostar villan belägen på en av Djursholms bästa adresser, med ett utropspris på 175 miljoner kronor.

Alice Aveshagen
Uppdaterad
Publicerad
5

Havsutsikt på Lidingö

Foto: Eklund Stockholm New York

Denna Lidingövilla omfattar sex möjliga sovrum, fyra sällskapsrum, fyra badrum och kök med pampig matsal. Boarean är totalt 250 kvadratmeter.

”Härligt poolområde och fin havsutsikt, högt och fritt belägen på uppvuxen och insynsskyddad trädgårdstomt” skriver mäklarfirman Eklund.

Utropspriset ligger på 32 miljoner kronor.

4

”Högkvalitativa materialval” utanför Uppsala

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Trävillan ligger i Kåbo utanför Uppsala. Den är försedd med åtta rum, pool, balkong och bastu.

”Känslan av kvalitet infinner sig redan när man möts av det eleganta smidesstaketet” skriver Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i annonsen.

Boaeran är 295 kvadratmeter och utgångspriset ligger på 39 miljoner kronor.

3

Renoveringsobjekt på Långedrag

Foto: P.O Fastighetsbyrå

I Långedrag utanför Göteborg ligger denna strandfastighet från tidigt 1900-tal. Totalt uppgår tomtarean till hela 2 230 kvadratmeter. Utöver egen strand är även huset försett med poolområde.

”I det barnvänliga området hittar du allt som en skärgårdsmiljö kan erbjuda.” skriver P.O Fastighetsbyrå i annonsen. Vidare är villan, som är försedd med fyra sovrum och stora sällskapsytor, i behov av ”en renovering för att kunna blomma ut i sin fulla stolthet och avnjutas av sina nya ägare.”

Utropspriset är 48,5 miljoner kronor.

2

Topputrustat på Lidingö

Foto: Bremberg

I denna nybyggda Lidingövilla, med utropspris på 120 miljoner kronor, finns allt man kan behöva – och lite till: biorum, vinkällare, teknikrum, gym och relaxavdelning utrustad med bastu, dusch och badkar. Villan har en boarea på 585 kvadratmeter med stora sällskapsytor och 15 enskilda rum.

”Fastigheten är belägen i ett område som bedöms utgöra en kulturmiljö av stort kulturhistoriskt värde”, skriver Bremberg.

Tomtområdet är imponerande 6 921 kvadratmeter stort. Tomten har – förutom sjöutsikt – ett poolområde med båthus, lusthus och flera bryggor.

1

Unik villa på exklusiv adress

Foto: Bremberg

Stockholmsförorten Djursholm visar regelbundet upp Sveriges dyraste villapriser. Allra dyrast på Hemnet just nu är denna toppmoderna villa från byggår 1964. ”En fastighet som denna ges möjligen förmånen att förvärvas en gång varje sekel”, skriver Bremberg.

Huset, som ligger på en av Djursholms mest eftertraktade adresser, har en boarea på 340 kvadratmeter och tolv rum. Tomten är försedd med ett insynsskyddat och gigantiskt poolområde inklusive en grönskande trädgård innanför de vita murarna.

Utropspriset ligger på 175 miljoner kronor.

Källa: Hemnets topplista över högsta priser för villor till salu i Sverige just nu.

Mer från Startsidan