Sexåring hittad under trappa efter två år

En sexåring som varit försvunnen i två år hittades under en trappa utanför Ithaca, i delstaten New York. Bilden är tagen av polisen under insatsen tidigare i veckan.
En sexåring som varit försvunnen i två år hittades under en trappa utanför Ithaca, i delstaten New York. Bilden är tagen av polisen under insatsen tidigare i veckan. Foto: AP/TT

En flicka som varit försvunnen i över två år har hittats i ett ”mörkt och fuktigt” gömställe under en trappa i ett hus i utkanten av Ithaca, USA.

Hennes föräldrar misstänks ligga bakom brottet.

Anna Hansson/TT
Publicerad
Annons

Flickan var fyra år när hon anmäldes försvunnen i juli 2019. Hennes biologiska föräldrar, som inte hade vårdnaden om henne, misstänktes ha fört bort henne. Men trots att polisen ett tiotal gånger var i huset under den drygt två år långa utredningen hittades inte flickan. Inget tillstånd om husrannsakan fanns och föräldrarna vägrade låta poliserna undersöka källaren och sovrummen.

– Vi är bekymrade över det faktum att det här pågick under två år. De ljög för oss i två år – inklusive fadern som sade att han inte hade en aning om var hans dotter var, säger polisområdeschef Joseph Sinagra till CNN.

Annons
Mer från Startsidan
Annons
Annons