This is it! After DarkAfter Dark tar adjö med rivig familjefest

Även om Christer Lindarw självklart står i centrum stjäl han inte hela uppmärksamheten. Här finns massor av talang, skriver Sara Granath.
Även om Christer Lindarw självklart står i centrum stjäl han inte hela uppmärksamheten. Här finns massor av talang, skriver Sara Granath. Foto: Peter Knutson

After Darks sista stora supershow är oavbrutet underhållande, dansant, rolig, töntig, en liten aning sorglig och väldigt hemtrevlig.

Publicerad
Annons

När föreställningen är över står det så mycket blommor på scenen att det liknar en begravning. Och After Darks avskedsshow ”This is it” väcker i sanning blandade känslor. Alla dessa glada män i kvinnokläder tog sig långt ut från garderoberna och in i den svenska folksjälen, medan åren gick och livet drog förbi.

Det har gått mer än 40 år sedan det började, med Christer Lindarw och Lasse Flinckman – dragshowernas Helan och Halvan - som banérförare. Nu är Flinckman död, men showen är tillägnad honom och han förekommer på film liksom många versioner av den unge och supervackre Christer Lindarw. Nu är Lindarw inte längre ung, men stilig får han ändå kallas, och bära upp kläder kan han.

Annons
Mer från Startsidan
Annons
Annons