Brynäs vann rysare borta mot Frölunda

Kevin Clark jublar efter att ha gjort 3–0 för Brynäs i den första semifinalen mot Frölunda i Göteborg, som fick en dramatisk avslutning när hemmalaget hämtade in Brynäs ledning i slutminuterna.
Kevin Clark jublar efter att ha gjort 3–0 för Brynäs i den första semifinalen mot Frölunda i Göteborg, som fick en dramatisk avslutning när hemmalaget hämtade in Brynäs ledning i slutminuterna. Foto: Adam Ihse/TT

Brynäs ledde med 4–0 och var på väg mot en bekväm seger i den första semifinalen mot Frölunda. Men Frölunda reducerade till 3–4 under matchens åtta sista minuter, och hade en kvittering inne någon tiondels sekund för sent.

TT
Publicerad
Annons

Även Brynäs uppladdning inför den första semifinalen av sju hade ett inslag av dramatik. Målvakten David Rautio, som imponerade i kvartsfinalserien mot Linköping och höll nollan i tre matcher, tvingades utgå ur laget i ett sent skede.

Rautio är sjuk, uppger Gefle Dagblad. Brynäs vill inte kommentera målvaktens status, men hoppas att han kan bli tillgänglig till matchen i Gävle på tisdag.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons