”Vår minimalism gäller allt i livet”

Hemma hos Johan och Elisabet är det alltid undanplockat som i en visningslägenhet. De bloggar om sitt minimalistiska leverne men håller hårt på sin anonymitet.
Hemma hos Johan och Elisabet är det alltid undanplockat som i en visningslägenhet. De bloggar om sitt minimalistiska leverne men håller hårt på sin anonymitet. Foto: Anders Ahlgren

Att flytta ihop innebär ofta dubbelt så mycket grejer. Elisabeth och Johan prylbantade i stället. Samtidigt startade de en blogg om sin nyfunna minimalistiska livsstil – för att inspirera andra att prioritera såväl bland saker som aktiviteter och relationer.

Izabella Rosengren
Publicerad
Annons

Att komma hem till Elisabeth och Johan är som att besöka en visningslägenhet – rent, prydligt och undanplockat. Fast det där med undanplockat stämmer egentligen inte då de inte har så många prylar att plocka undan. Vad du ser är vad du får helt enkelt.

Det har gått tre år sedan paret Johan och Elisabeth, ingenjör respektive ekonom i trettioårs-åldern, inledde sin minimalistiska livsstil efter att en serie händelser visat vägen.

Annons
Mer från Startsidan
Annons
Annons