Havertz – blir han EM:s superstar?

EM-fotbollen bjuder på ett pärlband av läckra lirare. I Englands trupp finns en stryktålig mittfältare som är en korsning mellan David Beckham och Paul Gascoigne. Jack Grealish står inför ett internationellt genombrott. Här är sju lirare att hålla extra koll på i EM.

Publicerad
Annons

Han flög fram i Champions League-finalen och visade med sin energi att han både är en obändig bollvinnare och elegant framspelare. Den perfekte balans­spelaren kan sägas vara en nyversion av landsmannen, ”Bläckfisken”, Claude Makelele som på sin tid också representerade Chelsea.

I den EM-låt som franska landslaget spelat in och som har backen Samuel Umtiti som ledande sångare ekar det som allra bäst när namnet N'Golo sjungs ut. När andra storfräsare anländer till Stamford Bridge i svindyra dollargrin kommer N'Golo Kanté till match i en Fiat. Föräldrarna kom till Paris från Mali, pappan dog när N'Golo var elva år och familjens försörjning prioriterades framför utbildning. Flytten till Leicester och den sensationella Premier League-triumfen 2015/16 blev startskottet på den karriär som ännu inte nått zenit.

Annons
Mer från Startsidan
Annons
Annons