Hemma hos Carin Rodebjer i New York

KLICKA PÅ BILDEN FÖR BILDSPEL. Carin Rodebjer bor tillsammans med sin man Jesper och dottern Judith på Upper West Side i New York.
KLICKA PÅ BILDEN FÖR BILDSPEL. Carin Rodebjer bor tillsammans med sin man Jesper och dottern Judith på Upper West Side i New York. Foto: Sarah St Clair Renard

Modeskaparen Carin Rodebjer bor på Upper West Side, i en lägenhet med två våningar och takterrass. Och med utsikt över Central Park.

Sofia Hedström
Publicerad
Annons

På klassiska Upper West Side finns fler kändisar än i något annat område i New York. Här bor bland annat designern Donna Karen, regissören Steven Spielberg och legenden Diana Ross, men också kläddesignern Carin Rodebjer. För knappt fem år sedan bytte hon Östermalm mot Manhattan och tillsammans med sin man Jesper och dotter Judith bor hon nu i en tvåplanslägenhet på femte våningen med utsikt över Central Park.

I och med flytten till New York fick familjen vänja sig vid en helt annan standard än den i Sverige, för trots den exklusiva adressen - en sidogata till Central Park - kan grannens avloppsvatten komma upp i familjens badkar.

Annons
Mer från Startsidan
Annons
Annons