ANNONS
Scrolla ner till SvDScrolla ner till SvD
Ett system så magnifikt att det bländar

”Mångordig, knasig och alldeles underbar”

Amanda Svensson (född 1987) är författare, kulturskribent och översättare, numera  bosatt i England. Hon debuterade 2008 med ”Hey Dolly” (2008). För ”Välkommen till den här världen” nominerades hon till Augustpriset 2011. ”Ett system så magnifikt att det bländar” är hennes fjärde roman.
Amanda Svensson (född 1987) är författare, kulturskribent och översättare, numera bosatt i England. Hon debuterade 2008 med ”Hey Dolly” (2008). För ”Välkommen till den här världen” nominerades hon till Augustpriset 2011. ”Ett system så magnifikt att det bländar” är hennes fjärde roman. Foto: Alexandra A Ellis

Trillingar som flyr landet – och sina tilldelade syskonroller. Det är utgångspunkten för Amanda Svenssons nya, storvulna romanbygge. Clara Block Hane anar ett system, i en berättelse som inte räds att ställa de stora frågorna om livets mening.

Clara Block Hane
Publicerad

Den här världen är inte tillräckligt stor för att man ska kunna fly från sin familj. Hur långt över haven man än reser kommer de ikapp en – känslorna, minnena och mejlen.

”Ett system så magnifikt att det bländar” är det poetiska namnet på Amanda Svenssons nya roman, nästan 600 sidor tjock och den fjärde i ordningen, trots att hon bara är 31 år.

Laddar…