Färgglad njutning

LITEN & TUFF | Så beskriver Alexandra Charles sin Cross Polo. I jobbet är bilen nödvändig. Som föreläsare runt om i hela Sverige måste hon ofta packa bilen full med böcker och informationsblad.

Publicerad
Alexandra Charles, född Thyra Margareta Inga-Lill Gefvert, drev nattklubben Alexandra 1968–1988 i Stockholm.  1998 grundade hon 1,6 miljonerklubben som hon även är ordförande i. I Sverige lever uppskattningsvis 1,6 miljoner kvinnor över 45 år och det är för dem som klubben arbetar. Systerföreningen 2,6 miljonerklubben vänder sig till alla kvinnor upp till 45 år.  År 2005 utsågs Alexandra Charles till Årets opinionsbildare i Sverige.

Alexandra Charles, född Thyra Margareta Inga-Lill Gefvert, drev nattklubben Alexandra 1968–1988 i Stockholm. 1998 grundade hon 1,6 miljonerklubben som hon även är ordförande i. I Sverige lever uppskattningsvis 1,6 miljoner kvinnor över 45 år och det är för dem som klubben arbetar. Systerföreningen 2,6 miljonerklubben vänder sig till alla kvinnor upp till 45 år. År 2005 utsågs Alexandra Charles till Årets opinionsbildare i Sverige.

Foto: ROBERT HENRIKSSON
Annons

–Jag är ingen bilsnobb . För mig är det viktigaste att bilen är liten och att den inte drar mycket bensin, säger Alexandra Charles, ordförande för 1,6 miljonerklubben.

Däremot är bilens färg något som Alexandra Charles sätter värde på. För några år sedan blev orange en av hennes favoritfärger. Genom orange hämtar hon styrka och inspiration, så färgvalet på den sportiga Volkswagen Cross Polo var enkelt.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons