ANNONS
Scrolla ner till SvDScrolla ner till SvD

”De vet att jag är galen”

MANCHESTER. Utan John Guidetti åkte Brommapojkarna ur allsvenskan.

Nu är han tillbaka i ett grått Manchester och slåss om platserna i City med spelare som Adebayor, Tevez, Jo, Roque Santa Cruz och Balotelli.

– Om fem år har jag vunnit VM-guld med Sverige och både Premier League och Champions League, säger John Guidetti, lite på skoj, lite på allvar.

Martin Röshammar
Publicerad

Det är inte glamour och lyx man tänker på när man befinner sig vid Parrs Wood, East Didsbury i Manchester. Vi snackar om ett biokomplex med ett antal snabbmatskedjor intill. Inramat av vägar, vägar och bilar, bilar. Den här eftermiddagen på Nando’s, en sydafrikansk variant med portugisisk mat, väller skoltjejer med likadana vinröda tröjor in och förvandlar det tysta och tomma till flams och tjim. I samma veva anländer John Guidetti och hans flickvän till restaurangen som ligger ett inkast från den lägenhet där fotbollsproffset bor.

– Det har gått skitbra när jag tränat med A-laget och jag har gjort en hel del mål för reserv- laget. Jag känner mig i bättre form än någonsin och jag ser mig runt, ser spelare i Premier League som jag vet att jag är på samma nivå som, säger John Guidetti som kunde ha valt en enklare väg till A-lagsfotboll.

Laddar…