”Ronaldo kan ge portugisisk målkavalkad”

Portugal imponerade stort i första matchen mot Turkiet.
I dag kan en av EM:s förhandsfavoriter ta ett stort steg mot kvartsfinalen.
– Det är helt klart en klasskillnad mellan Portugal och de övriga tre lagen i gruppen, säger Unibets Jonas Eriksson.

Publicerad
PAULO DUARTE
Foto: PAULO DUARTE
Annons

Portugal fick precis den start på EM som man hade önskat sig. Man vann komfortabelt med 2–0 mot Turkiet i lördags. Nu är man storfavoriter igen när man ställs mot Tjeckien som fick kämpa hårt i segermatchen mot hemmanationen Schweiz.
– Portugal öppnade stabilt i matchen mot Turkiet, även om de stundtals fick utstå en del tryck mot sitt eget mål. Det är helt klart en klasskillnad mellan Portugal och de övriga tre lagen i gruppen och tjeckerna kommer att få det tufft i denna match. Släpper målskyttet för Ronaldo, kan det bli en portugisisk målkavalkad, Unibets Jonas Eriksson.

Stjärnspäckade Portugal med Cristiano Ronaldo och Deco i storform får nog se upp med tjeckernas styrka, ett område där man inte har mycket att sätta emot.
– Portugal imponerade stort mot Turkiet och den som trott att laget främst bestod av Ronaldo fick förstås öppna ögonen. Portugal lär bli det mest sevärda laget i turneringen och Tjeckien får precis som Turkiet svårt att stå emot farten och tempoväxlingarna. Dock har Tjeckien Petr Cech i målet. Han kan fixa ett kryss, säger Expekts Dan Vikman.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons