”Efter tre dejter vet man om man vill fortsätta ses”

Emelie Jansson (t v) och Sanna Nilsson gör  ”Singelpodden” tillsammans och började använda Tinder så fort tjänsten lanserades i Sverige i början av 2014.
Emelie Jansson (t v) och Sanna Nilsson gör ”Singelpodden” tillsammans och började använda Tinder så fort tjänsten lanserades i Sverige i början av 2014. Foto: Daniella Backlund

Dejter på Tinder, tjänstebyten på Dooify och hemmaboende på Airbnb – möt Emelie, Sanna, Daniel och Janet som vågar lita på folk de inte känner.

Linnea Bolter
Publicerad
Annons

Ett svep med pekfingret åt vänster och du menar ”nej tack”. Ett svep åt andra hållet om du gillar det du ser. Det är förstås dejtingappen Tinder vi pratar om som på kort tid har blivit så utbredd att medlemmarna numera kallar det för att ”tindra”, när de chattar och dejtar via appen.

Emelie Jansson och Sanna Nilsson, som tillsammans gör ”Singelpodden”, tillhör Tinder-pionjärerna och började använda tjänsten så fort den lanserades i Sverige i början av 2014. Det är lätt att bli beroende av appen som hela tiden presenterar bilder på nya potentiella dejter, konstaterar Emelie.

Annons
Mer från Startsidan
Annons
Annons