Bilder: Kim Jong-Un besöker nybyggt barnhem

Enligt sydkoreanska medier ska den Nordkoreanska myndigheten tidigare i år har dragit i gång en kampanj, eller åtminstone en pr-kampanj, för att förbättra livskvalitén för sina medborgare. Bland annat har man byggt flera skolor och ett barnhem för föräldralösa barn i staden Wonsan som statens diktator Kim Jong-Un nyligen ska ha besökt. Bläddra dig igenom svepet för att se de senaste, pastellrika, bilderna som Nordkoreas statligt kontrollerade media (KCNA) delat med sig till omvärlden.

Publicerad
Annons

Enligt sydkoreanska medier ska den Nordkoreanska myndigheten tidigare i år har dragit i gång en kampanj, eller åtminstone en PR-kampanj, för att förbättra livskvalitén för sina medborgare. Bland annat har man byggt flera skolor och ett barnhem för föräldralösa barn i staden Wonsan som statens diktator Kim Jong-Un nyligen ska ha besökt.

Kim Jong–Un ska vid besöket av de nybyggda lokalerna ha uttryckt glädje och varit nöjd med bygget. ”Byggnaderna ser trevliga ut och området har undergått en dramatisk förändring på bara två månader”, är några av hans citat enligt det statligt kontrollerade mediet KCNA.

Annons
Mer från Startsidan
Annons
Annons