Recension

Det är jul igenPerfekt tajmad souldiva

Publicerad
Annons

Jag älskar Maria Möllers imitationer av Carola. Precis som så många andra kan jag inte få nog av den stora kristna sångdivan, vare sig i original eller kopia. Fast när den äntligen kommer mot slutet av föreställningen har man redan fått så många goda skratt att Carola-imitationen blir något av ett antiklimax.
Det är ett mycket gott betyg, särskilt med tanke på att Maria Möllers Carola är precis lika lysande affekterad och uppskruvad som vanligt.

Det är som imitatör Maria Möller firar sina stora triumfer, de är så många och så fyndiga att man tappar räkningen. Stina Ekblad, Ulla Skoog, drottning Silvia, Regina Lund och en kulande Lena Willemark är bara några av de kändisar som med suverän tajming blandas med mobiltjattrande tonåring och bisarrt kultur- och sexualfixerad överklasstant.
Julstämningen är det dock lite si och så med.
Julgranar och levande ljus kan man glömma och trots att Maria Möller och hennes två vokala sidekicks Anna-Maria Hallgran och Peter Malmrup slingrar sina vackraste stämmor kring varandra i julklassiker som Stilla natt väcks inga slumrande julkänslor till liv.

Annons
Mer från Startsidan
Annons
Annons