En kärlekshistoria

JAN MYRDAL har mycket att säga, också om kärlek. Nu gifter han sig, för fjärde gången, på sin 81-årsdag hemma på gräsmattan i Skinnskatteberg. Med Andrea som är 47. – På livets utförsbacke är det viktigt att säga att detta är allvar. Även om jag inte kan förstå vad hon ser hos en gammal gubbe som mig.

Publicerad
Jan Myrdal konstaterar att han förblivit den evige tonåringen, även om han aldrig försökt klä sig ungdomligt: ”Jag är inte  säkrare i dag när det gäller relationer än jag var som ung. Den allmänna känslan av att inte duga eller räcka till tror jag alla killar har.”

Jan Myrdal konstaterar att han förblivit den evige tonåringen, även om han aldrig försökt klä sig ungdomligt: ”Jag är inte säkrare i dag när det gäller relationer än jag var som ung. Den allmänna känslan av att inte duga eller räcka till tror jag alla killar har.”

Foto: DAN HANSSON
Annons

– Kärlek? Å, det är enkelt: Mannen är inte skapad för att vara allena, trumpetar han i telefon – med det något tystare tillägget att samma villkor kan även gälla för kvinnor.

Betyder det att Jan Myrdal, som gifter sig för fjärde gången på sin 81-årsdag den 19 juli, kommit fram till att kärlek främst är ett skydd mot ensamhet?

Annons
Mer från Startsidan
Annons
Annons