ANNONS
Scrolla ner till SvDScrolla ner till SvD

RecensionKrogguiden

Dubbel Dubbel

Läget på ”boulevarden” inget plus – än så länge

Kan stråket i Hagastaden bli stadsdelens egen ”boulevard”?
Kan stråket i Hagastaden bli stadsdelens egen ”boulevard”? Foto: Gustaf Månsson

Dubbel Dubbel har gjort succé i Malmö och Göteborg med sin utmärkta intro­kurs till det moderna kinesiska köket. Frågan är: finns det tillräckligt många stockholmare som inte har den kollen?

Krogguiden
Uppdaterad
Publicerad

Fransk hiphop hörs ur högtalarna när vi kliver in på Dubbels Dubbels första Stockholmsrestaurang. Inredningen är lekfull och hipstercool i starka färger. Här har man inga ambitioner att framstå som autentiskt kinesisk.

Konceptet beskrivs som ”kinesisk sharing”, eller ”rätter med stora smaker till ett överraskande bra pris”. Och prisvärt är det. Vi väljer den största avsmaknings­menyn (det finns fyra olika) och sammanlagt tolv olika rätter dukas fram. 325 kronor per person.

Laddar…