M-politiker: ”Därför bör Moderaterna ompröva DÖ”

Vi har alla en skyldighet att lyssna till folk och ta intryck. Förändringstakten i det svenska samhället får folk att välja SD. Vid partistämman i oktober bör Moderaterna därför ompröva DÖ, skriver de båda moderata lokalpolitikerna Jimmy Baker och Willy Viitala, Botkyrka kommun.

Publicerad
Jimmy Baker och Willy Viitala

Jimmy Baker och Willy Viitala

Foto: Privat
December överenskommelsen. Spr åkrö ren Gustav Fridolin och  Åsa Romson (MP), statsminister Stefan L öfven (S) och Alliansens partiledare Anna Kinberg Batra (M), Annie Löö  f (C), Jan Bjö rklund (FP) och Gö ran Hä gglund (KD) meddelade i december 2014 att extravalet i mars 2015 inte blir av eftersom partierna kommit ö verens om hur Sverige ska kunna styras av en minoritetsregering.

December överenskommelsen. Spr åkrö ren Gustav Fridolin och Åsa Romson (MP), statsminister Stefan L öfven (S) och Alliansens partiledare Anna Kinberg Batra (M), Annie Löö f (C), Jan Bjö rklund (FP) och Gö ran Hä gglund (KD) meddelade i december 2014 att extravalet i mars 2015 inte blir av eftersom partierna kommit ö verens om hur Sverige ska kunna styras av en minoritetsregering.

Foto: Henrik Montgomery/TT
Annons

Som Moderaterna agerar idag så verkar det som om partiet har skygglappar på inför varför vi förlorar väljare till SD och vad decemberöverenskommelsen (DÖ) egentligen har för effekter på väljaropinionen. En sådan är exempelvis det faktum att ”vi” avser att släppa igenom samtliga rödgröna budgetar fram till 2018 (eller till och med 2022) trots att vi vet att de är skadliga för Sverige och går emot vår politik.

Annons
Mer från Startsidan
Annons
Annons