ANNONS
Scrolla ner till SvDScrolla ner till SvD

Läget i grupperna inför sista omgången

Grupp E

Fiorentina och Lyon är klara för åttondelsfinal och gör upp om gruppsegern i den sista omgången. Fransmännen har goda chanser att gå förbi italienarna. Det räcker med en tvåmålsseger hemma mot Debrecen samtidigt som Fiorentina inte vinner mot Liverpool i England.

Grupp F

Uppvisningen mot Inter ger Barcelona ett bra utgångsläge inför avslutningen. De regerande mästarna har råd att förlora med ett mål borta mot Dynamo Kiev. Inter gör spanjorerna sällskap vid seger hemma mot Rubin Kazan. Även 0–0 kan räcka, men då får inte Kiev slå Barcelona.

Grupp G

Sevilla var klart för avancemang redan före gårdagens omgång. Stuttgart är favorit att knipa andraplatsen men måste vinna den helt avgörande matchen hemma mot överraskningen Unirea Urziceni. Sevilla vinner gruppen vid minst oavgjort mot avsågade Rangers.

Grupp H

Arsenal säkrade gruppsegern i går. Olympiakos behöver en poäng hemma mot Londonlaget i slutomgången för att hålla undan för Standard Liège. Belgarna snuvar grekerna om de hamnar på samma slutpoäng eftersom de har 4–3 från de inbördes mötena. Alkmaar är borta.

Linus Schröder
Publicerad
Laddar…