Timberlake skämtar om mobilfoto

Justin Timberlake och Mila Kunis förnekar bestämt att de skulle ha skickat intima foton till varandra. Filmstjärnorna ska ha utsatts för den hackarliga som misstänks ha stulit privat information från kändisar som Scarlett Johansson och Jessica Alba. Hackarna ska då ha kommit över bilder ur Kunis telefon som påstås vara korrespondens mellan de båda ”Friends with benefits”-stjärnorna.

Publicerad
Annons

Enligt Timberlakes och Kunis representanter har de ”aldrig utbytt opassande sms eller mejl, och påståendet om att det ska ha förekommit sådan korrespondens dem emellan är helt falsk”, rapporterar CNN.

Och även om de båda skådisarna nu ska vidta rättsliga åtgärder har de fortfarande humorn kvar. Via talespersonerna refererar de till den populära skämt-låt som Timberlake framförde i ”Saturday night live” för några år sen: ”Dick in a box”. ”Till slut vill Mr. Timberlake att vi ska klargöra att även om man kanske skriver låtar om att slå in saker i paket, så har han aldrig gjort det och han har definitivt ingen erfarenhet av att ta bilder på paketen och skicka iväg dem”.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons